Hoe kan het dat ik Chantals live chat knop niet zie? Afdrukken

Chantal communiceert via een live chat die middels een ronde knop rechts onderin de website van je huisartsenpraktijk geopend kan worden. Als je de knop niet ziet kan dat meerdere redenen hebben:

• Gebruik je een zogeheten ‘ad blocker’ die scripts op websites blokkeert? Zet deze blocker dan uit voor de website van je huisartsenpraktijk om toegang te krijgen tot de live chat.
  • Zit er wellicht een melding in de rechter onderzoek van de website, bijvoorbeeld een cookie-melding? Het kan zijn dat deze boven de live chat knop getoond wordt. Klik de melding weg en kijk of je de knop dan ziet.
  • Het zou ook kunnen dat de praktijk Chantals knop heeft gedeactiveerd. Je kunt dit navragen bij je praktijk.