Webinar opname: "Laagdrempelige videoconsulten zonder accountregistratie en app" Afdrukken

In dit webinar laat Sales Director Johnny Sijm zien hoe je via digitale assistent Lucas gemakkelijk digitale spreekkamers aanmaakt en je zorgvragers toegang geeft tot deze spreekkamers zonder dat ze een account moeten aanmaken.

Tip: klik op het vierkantje rechts onderin het videovenster om de video op volledige beeldschermgrootte weer te geven.